Påsk 2018

Öppet för icke medlemmar

Datum

2018-03-23 - 2018-04-02 (v. 12)

Kommit ur vinterdvalan och vill kicka igång det nya BDSM-året på The Mansion?
I år har vi öppet för medlemmar och icke-medlemmar under 10 dagar, dock räknar vi med att de flesta besökare kommer till påskhelgen 30 mars - 2 april.

Förutom en tid av umgänge och trevligheter med likasinnade, i anslutning till alla våra dungeons, så kan vi även detta året, tillsammans med vår samarbetspartner, erbjuda gemensamma måltider och boende.
Vi gör en extra trevlig middag på påskafton, och traditionen trogen, finns påskgodis också.

Det finns en shop med gott hantverk gällande läderarbete, såsom floggers, olika piskor, manchetter/bojor, halsband mm.; allt gjort i egen läderverkstad. Så har man glömt något i "verktygslådan", lär man kunna fylla ut med nytt hantverk. Det finns även en del smide, guld och silver och lite metallhantverk i shop'n. Där har man också underbara riktiga korsetter från bl.a. Snobz och Vollers.

För detta evenemang gäller följande priser:
Entréavgift: för ickemedlem 350 kr, 100 kr för medlemmar.

Mat: frukost/lunch/middag/fika/nattamat 350 kr/pers/dag.
Bara middag 250 kr/pers/middag

Boende finns från 150 kr/natt

Föranmälan krävs: Meddela antal personer, vilka dagar ni stannar och hur ni planerar att bo till info@bdsm-mansion.se
- ingen oanmälda kommer in på våra arrangemang, vare sig medlemmar eller gäster.

Anmälan senast 5 mars. Inbetalning senast 15 mars till vårt BankGiro 224-8847, om inte annat avtalats speciellt. Vi håller möjligheten för anmälan öppen så länge det finns platser kvar.

Anländer man med tåg, kan vi, efter avtal, oftast organisera att hämta på närmaste järnvägsstation för 100 kr. Hör av er till oss om så kan va aktuellt, så provar vi ordna så att fler kan hämtas samtidigt.