Lokaler

Här hittar man både små mysiga rum, rum lämpliga för föredrag, stora festlokaler, balsal, matsalar, flera vardagsrum, TV/filmrum, bar och bibliotek.

I dessa allmänna lokaler, liksom i korridorer och utomhus gäller att man ska vara fullt påklädd och inte bedriva synliga BDSM-aktiviteter.

Det finns goda möjligheter till övernattning i allt från sviter till sovsalar till rimlig kostnad.

I separat våningsplan finns en mängd dungeons inredda efter olika teman och med spännande utrustning.

Vi har ett antal olika "lek-rum" och dungeons man kan nyttja med sin/sina partner/partners utan att bli störda av andra.

Självklart finns det gott om parkeringsmöjligheter.

Dessutom finns tillgång till en enskild gård med stor ladugård och mycket skog ikring. Kanske något för pony-play, lek i skogen, nattdopp i sjön eller andra aktiviteter.

Dungeons

På The Mansion finns många olika "dungeons"; alla utrustade för att realisera olika drömmar och fantasier.

The Mansions medlemmar påverkar hur The Mansion ska utvecklas. När någon medlem har önskemål om ett speciellt rum realiserar vi drömmen tillsammans. På det sättet finns nu både skolsal, läkarkontor, gyn.mottagning, biktstol med mera, samt lokaler som "Miss Kitty's, Spindelrummet, Stockarna, Gungan, Stupstocken, "Wheel of Misfortune" med flera.

Det finns även en bastu och en relaxavdelning. 

Festlokaler

Den stora rustika balsalen med scen, liten bar och en balkong med öppen spis är perfekt för exempelvis halloween eller fester med medeltidstema.

Den sexkantiga balsalen fungerar även som matsal och har direkt anslutning till den stora baren.

Övernattning

För den som vill besöka oss, har vi ett minimum på 2 dygn för en vistelse. Boende finns i flera olika varianter med olika standard och prisklasser, allt från säng i sovsal med vandrarhemsstandard, dubbelrum med och utan WC på rummet, 2-rums-lösningar med plats för flera, och fristående småhus.

Sovsalen: 150 kr/säng/natt

Rum för 1-2 personer:
Från 500 kr/natt

Rum för 2-4 personer: (pris per rum, oberoende av antal personer)
Från 600 kr/natt

Övrig information:

Incheckning mellan kl 16 och 18 ankomstdagen, om inte annat är avtalat.

Duschar finns i anslutning till eller i närheten av rummen.

Medtag egna sängkläder och handdukar. Sängkläder och handdukar kan också hyras för 150kr/person - säg till vid bokningen.

Övriga lokaler

I fastigheten finns små mysiga rum, rum lämpliga för föredrag, flera salonger, TV/filmrum, bibliotek och bar.

I alla allmänna lokaler, i korridorer och utomhus gäller att du ska vara fullt påklädd och inte bedriva synliga BDSM-aktiviteter.