Länkar - Böcker

          Norska euridike har skrivit många högt uppskattade BDSM-noveller, och nu också böcker.

 

Boken "The Mansion" fick hon inspiration till efter flera besök hos oss tillsammans med sin kära. Historien är i sin helhet baserad på vårt hus och våra lokaler, och handlar om ett par som utforskar BDSM, sig själv, varandra, och många utav möjligheterna som finns här på The Mansion.

 

"The Mansion" är skriven på engelska, men kommer snart också på norska.

Romanen kan beställas från Lulu förlag, klicka på bilden eller länken, så kommer ni rätt.

Boken finns självklart också i vårt bibliotek.

 


 

          euridike har också skrivit boken ”Fangekjelleren”; en samling noveller om Jens Petter och Monica, och deras liv med BDSM och kärlek. ”Fangekjelleren” finns fortfarande enbart på norska. Boken kan beställas hos Lulu förlag; klicka på bilden eller länken, så kommer ni rätt.

 


 

  En annan norsk författare som har skrivit böcker om BDSM, är Stig Sohlenberg. Hans bok ”Lerretene” är en poetisk fiktion, som kan ge mycket  inspiration. Författaren har en preferens för spanking och rotting, så det finns många scener med detta i boken. Boken kan beställas hos Lulu förlag; klicka på bilden eller länken, så kommer ni rätt.

 

            Andra böcker från samma författare är ”Jeg elsker det” (Dansk förlag: Tiderne skifter, 1980) som han skrev tillsammans med danske Maria Marcus. ”Jeg elsker det” talar med två stämmor. Stig Sohlenberg har skrivit kapitlen om Stefan, Maria Marcus kapitlen om Mona. På detta sätt får man förhållandet från båda sidor; lusten och smärtan, nervositeten och glädjen, sorgerna och överraskningarna. Boken finns på danska (Jeg elsker det) och på svenska (Jag älskar det; ISBN 91-7021-404-2).

En annan bok är ”En vinterrejse” (på danska: Sexus förlag, 1991; ISBN10: 8774454536/ISBN13: 9788774454533); En ung kvinna vid namn E kommer till ett sorts nunnekloster, var hon med glädje och lydnad underkastar sig den sado-masochistiska undervisningen.

Maria Marcus har också skrevet många böker ensam, och flera med BDSM-innehåll; t.ex. Den fryktelige sannhed och Kys prinsen.