Länkar - På resande fot

Här finns en översikt över andra klubbar, föreningar, camps/semesterställen, hotell med mera, inriktade på BDSM. En del är kommersiella, andra ideella men alla drivs av engagerade och kunniga människor med ett genuint intresse för BDSM.


Sverige (ett urval)

Smögen
BDSM-Camp : Den fina lägergårdsanläggningen ligger nära Smögen i den vackra Bohusländska skärgården. Här anordnas varje år arrangemang för oss inom BDSM-, fetisch-, och "kinky"-världen.

Umeå
Björkriset - Umeås' BDSM-förening:  En träffpunkt där vi kan mötas och umgås med likasinnade, knyta kontakter och utbyta erfarenheter - med visst utrymme för lek.

Uppsala
BDSM Uppsala - En klubb som verkar för att öka kunskapen om BDSM och för att ge intresserade möjlighet att leva ut sina fantasier. Klubben arrangerar fester, kurser/workshops och träffar för likasinnade.

Stockholm
Club Sade : En mötesplats för personer med intresse av BDSM och fetischism. 

Club Wish (tidl. Club Lash) : En klubb för kvinnor som attraheras av andra kvinnor. Alla som varit, är eller som kommer att bli kvinnor och som har ett intresse för BDSM och fetischer välkomnas. En fristad för dig som vill leka, diskutera, dansa eller bara ta en öl med likasinnade. Wish anordnar fester och playpartyn

Sundsvall
Kinky Dragon - Sundsvall: en ideell BDSM och fetisch-förening i Sundsvall. Arrangerar fika, klubbträffar, filmkvällar, middagar, grillkvällar/picknicks, och fester med fetish och bdsm tema.

Göteborg
Queens of Dreams - Göteborg - Här finns det en värld där kvinnan dyrkas och får utlopp av sina hemligaste fantasier. En värld där kvinnan står i centrum  och där mannen underkastar sig hennes hand. En värld där våld och kärlek blandas.  Där örfilar och en blick kan betyda mer än ett enda ord. Där rysningarna och känslorna vibrerar i luften.  En värld där mannen är så stark att underkasta sig.

Xplicit - Göteborg: Xplicit är en exklusiv bdsm-klubb i Göteborg, för er som utövar erotisk sado-masochism och tar er livsstil på fullaste allvar. Där spelade roller och manipulativa lekar är helt främmande, och där ni kan leva ut till fullo i en trygg miljö där ni respekteras för ert val. Vi alla befinner oss på olika nivåer i vårt utövande, vi är ju inte stöpta ur samma form, och oavsett om man gillar det eller inte så måste alla acceptera, inget är för kinky. Vi kräver inte att du skall vara erfaren, däremot förutsätter vi att du är openminded.

Xplicit Pearl - Göteborg - En öppensinnad sex/bdsm/fetishklubb för tjejer som gillar tjejer! Vi ser oss som en sexuell fristad för kvinnor där vår sexualitet är vår egen och inte objektifieras av vakande ögon.

Cirkeln - Göteborg - Vi är ett bdsmsällskap vilket riktar sig till dominanta män och undergivna kvinnor. Vårt mål förutom trevliga lekaftnar är att bygga en homogen gemenskap för likasinnade dominanta män.  Cirkeln organiseras av en grupp herrar och en dam som uppskattar den mer smakfullt psykologiska dominansen.

Ladies of the Night - Göteborg:  är en klubb för tjejer som är intresserade av BDSM och/eller fetisch. Vi håller till i en mycket mysig lokal med pubdel och bdsm-lekrum. Lokalen ligger ca 15 minuter med spårvagn från Centralstationen. Alla kvinnor med BDSM-intresse är välkomna – nybörjare som erfarna!
Vår målsättning är att ordna: Fester och pubbkvällar Temakvällar Seminarier Myskvällar Diskussionsgrupp

GayPlay - Göteborg - Gayplay är en klubb för killar som gillar killar och som är intresserade av BDSM. Vi finns i Göteborg. Vår målsättning är att ordna fester cirka varannan månad.

Norge (ett urval)

SMil-Norge - upplysningsarbete och sexualpolitiska frågor
Oslo BDSM, Kinky Travels och SMil Innlandet - använder samma webbsida som SMil-Norge.

Ett antal självständiga föreningar, som 
Chains

Losje Sol & Måne

Rogaland BDSM-klubb

SM-Bergen

Sm-Sør

SMia-Oslo

Ung BDSM

SLM-Oslo 
Club Desire
Club Forbidden
SM-Vest
Kaffe, Kaker og Kink

 

Danmark (ett urval)

SMil-Danmark, med avdelningar i Aalborg, København, Odense och Århus - alla med webbsidor under SMil-Danmark.

SISC, arrangerar summer-camps.

DSS (Det Sorte Selskab), en mycket trevlig förening man måste ansöka om medlemskap i.

Xet

Excess Club

Klub SUK

Roissy Society, enbart manliga dominanta och kvinnliga ug's.


Europa i övrigt:

Tyskland
Berlin
BDSM-Berlin - en info-site för Berlin
2andface
BöseBuben
Equipage
Residenze Avalon
Gargoyle Berlin
Henrys Bar
Rob Berlin
Art Hotel Connection  - "the Grand Dame of Berlin’s gay hotels is ‘hetero-friendly’"

München
The Masters Home
Adel

Hamburg
Cantonium
Die Jugendstilvilla

Belgien
Antwerpen
Fetisch Cafe

Nederland / Holland
Zoete Zweep - en infosida, på flamska

Italien

Milano
Club Privè
Sadistique
Secret

England  
London
Coffe. Cake & Kink

Better than a bed Lägenhet/rum m/ dungeon att hyra

Spanien 
Gran Canary
2x2 - ursprungligen en swingerscklubb, men med stort BDSM-intresse

 

Grekland / Hellas

BDSM under the southern sun Semesterhus att hyra i Grekland, Peloponnese

USA
Eros Huston


Världen lite här&var:

Kink B&B En site för lite annorlunda semester